Tolstolobik je ryba původem pocházející z podhůří Šumavy. Ryba je naporcována, naložena do solného láku bez přídavku jakýchkoli konzervantů a ochucovadel. Následně je vyuzena, pod přísným dohledem, kouřem z bukového dřeva.
Skladujte při teplotě 1°C - 5°C
Po otevření ihned spotřebujte.
100100393
50 ks
Parametry
Chráněná označení
Regionální potravina Plzeňského kraje
Šumava-originální produkt
Čerstvý pstruh lososovitý od klatovských rybářů je očištěný, nafiletovaný a vakuově zabalený. Nejchutnější je usmažený na másle s bylinkami, je také vhodný na gril nebo na uzení.
Čerstvý pstruh duhový od klatovských rybářů je očištěný, nafiletovaný a vakuově zabalený. Nejchutnější je usmažený na másle s bylinkami, je také vhodný na gril nebo na uzení.