Divočák kýta bez kosti (balení cca 1kg)

293,00 Kč
S DPH

Divočák kýta chlazená je velice chutné šťavnaté maso, které je vhodné k různým úpravám a jeho chuť ho řadí na jedno z prvních míst všestranného použití v kuchyni. 

Vhodná na dušení, pečení, případně řízky nebo steaky.

Jedno balení váží přibližně 1kg

Počet
Přidat do oblíbených

Produkty: 219
Datum vytvoření: 04.04.2024
Kontaktujte obchod

Díky správnému zrání masa dochází k tomu, že maso je křehčí, šťavnaté a získává svoji nezaměnitelnou vůni a lahodnou chuť. Kýta je vhodná k pečení, dušení, špikování či výrobě řízků.

10001729
5 ks

Parametry

Chráněná označení
Klasa
Šumava-originální produkt
Jednotka
Kg
Doporučené datum spotřeby - počet dní
17
Datum expirace - počet dní
21
Forma produktu
Chlazené

Mohlo by vás také zajímat

11 dalších produktů ve stejné kategorii:

Dostupnost: 5 Skladem

Maso na guláš ze šumavského divočáka chlazené

Z ručně krájeného masa z divočáka připravíte v kombinaci s různými druhy koření a případně i různými druhy zvěřiny minimálně 100 druhů gulášů a jiných vyvážených a kulinářsky zajímavých pokrmů.    

Vhodné na guláš, mletí nebo ragú.

Jedno balení váží přibližně 1kg

Dostupnost: 5 Skladem

Maso z divočáka ze šumavských hvozdů chlazené

Hřbet z divokého prasete patří, vzhledem ke své struktuře, k nejšťavnatějším masům a je nejvhodnější k rychlé přípravě pokrmů a grilování. V kombinaci s některou z marinád

jde skutečně o pochoutku. Vhodný na pečení, řízky nebo steaky, výborný na grilování.

Jedno balení váží přibližně 1kg

Dostupnost: 5 Skladem

Maso z daňka ze šumavských hvozdů chlazené

Daňčí kýta má nezaměnitelnou chuť, a proto ji doporučujeme k rychlé úpravě na pánvi nebo vytvoření znamenitých omáček s příchutí „ lesa a koření“.

Vhodná na pečení, dušení, případně řízky nebo steaky.

Jedno balení váží přibližně 1kg

Dostupnost: 5 Skladem

Jelení maso ze šumavských hvozdů chlazené

Ručně krájené jelení maso je typické jednoduchou přípravou, snadno získáte vynikající guláš příjemné chuti. Vynikající je guláš z více druhů zvěřiny, kdy dochází k lehkému

promísení chutí. Vhodné na guláš, mletí nebo ragú.

Jedno balení váží přibližně 1kg

Dostupnost: 5 Skladem

Jelení maso ze šumavských hvozdů chlazené

Jelení plec svou příjemnou chutí přímo vybízí k přípravě široké škály omáček, např. smetanových, na zelenině nebo výtečných gulášů.

Vhodná na pečení a dušení v celku, krájená na ragú nebo guláš.

Jedno balení váží přibližně 1kg

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website