Seznam produktů dodavatele Šumavská zvěřina Petrovice
Menší rodinná firma, která je na trhu již 23 let. Filozofií společnosti bylo vždy produkovat kvalitně opracovanou zvěřinu. Převážná část zvěřiny pochází ze Šumavy a blízkého okolí. Veškerá produkce je pod stálým veterinárním dohledem, který zaručuje nezávadnost a podporuje produkci kvalitních potravin. Produkty si oblíbili zákazníci nejen u nás, ale i v jiných státech EU. Tři výrobky jsou oceněny značkou Klasa.
Ručně krájené jelení maso je typické jednoduchou přípravou, snadno získáte vynikající guláš příjemné chuti. Vynikající je guláš z více druhů zvěřiny, kdy dochází k lehkému
promísení chutí. Vhodné na guláš, mletí nebo ragú.
Z ručně krájeného masa z divočáka připravíte v kombinaci s různými druhy koření a případně i různými druhy zvěřiny minimálně 100 druhů gulášů a jiných vyvážených a kulinářsky zajímavých pokrmů.
Divočák kýta chlazená je velice chutné šťavnaté maso, které je vhodné k různým úpravám a jeho chuť ho řadí na jedno z prvních míst všestranného použití v kuchyni.
Vhodná na dušení, pečení, případně řízky nebo steaky.
Hřbet z divokého prasete patří, vzhledem ke své struktuře, k nejšťavnatějším masům a je nejvhodnější k rychlé přípravě pokrmů a grilování. V kombinaci s některou z marinád
jde skutečně o pochoutku. Vhodný na pečení, řízky nebo steaky, výborný na grilování.