- Nové

K výrobě buřtů používáme maso z divokého prasete, maso z jelena a vepřové maso s hřbetním sádlem. Pro svoji nezaměnitelnou chuť a vůni se stal jednímz nejprodávanějších výrobků.
Celkový obsah masa 89 %, z toho 36 % masa z divokého prasete a 15 % jeleního masa.
Složení: Maso z divokého prasete (36 %), vepřové sádlo (20 %), vepřové maso (18 %), jelení maso (15 %), pitná voda, dusitanová solicí směs (jedlá sůl, cukr,dusitan sodný E250, jód), koření, (pepř, paprika, česnek), stabilizátor trifosforečnan sodný, látka zvýrazňující chuť glutaman sodný, aroma, antioxidant kyselinaL-askorbová, barvivo karmína. Neobsahuje žádné alergeny ani lepek. Buřty prodáváme v přírodním vepřovém střívku.
Parametry
Výtečný polosuchý salám z vepřového a hovězího masa.
Jedno balení váží přibližně 0,5kg
Výtečná domácí tlačenka vyrobená dle tradiční receptury
Klobásy jsou vyráběny z prvotřídních surovin, léty prověřeným postupem
Jedno balení 2ks klobás váží přibližně 0,25kg
Klasické špekáčky vyrobené z prvotřídního masa a koření
Jedno balení 4ks špekáčků váží přibližně 0,5kg
Velmi chutný domácí šunkový salám, skvělá svačinka
Jedno balení váží přibližně 0,5kg
Naprosto jedinečná játrová paštika
Jedno balení váží přibližně 0,2kg
Ten nejlepší Gothaj, jaký si umíte představit. Vyrobený z kvalitních surovin tradiční recepturou.
Jedno balení váží přibližně 1 - 1,5 kg.
Skvělé párky vyrobené z prvotřídního masa
Jedno balení 8ks párků váží přibližně 0,5kg
Kvalitní jelení zvěřina s přídavkem vepřového masa pro neodolatelnou šťavnatost. Použity jsou jen ty nejkvalitnější suroviny a přírodní vepřová střívka.
Vyladěná chuťová kompozice z masa divokého prasete a kvalitního vepřového výřezu. Doporučujeme ke grilování i pro studenou kuchyni.
Salám gothajského typu z vybraných dílů jelení zvěřiny a divočáků.
Párky vyrábíme z vybraných dílů divočáka, jelena a vepřového. Jemná struktura je typická pro párky vídeňského typu.