Káva PLUMA pochází z oblasti Oaxaca, kde se pěstuje více jak 150 let. Horské klima je ideální pro pěstování kávovníku arabica a pozvolné zrání jeho plodů. Místní pěstitelé jsou věrni tradičnímu, čistě biologickému pěstování, ručnímu trhání zralých plodů a sušení na slunci. Následné kvalitní pražení zaručuje vynikající chuť a aroma této kávy.
Čerstvý pstruh lososovitý od klatovských rybářů je očištěný, nafiletovaný a vakuově zabalený. Nejchutnější je usmažený na másle s bylinkami, je také vhodný na gril nebo na uzení.
Knedlík je charakteristický mozaikou z kostek z kvalitního pečiva upečeného do zlatova a petrželové natě. Kvalitní pečivo je základ pro charakteristickou strukturu a barvu karlovarského knedlíku. Používáme výhradně čerstvé suroviny regionálních výrobců a dodavatelů. Kvalitní ruční zpracování a následné vaření tradičními postupy dodává našemu knedlíku exkluzivní chuťové vlastnosti.
Složení – pšeničná mouka (lepek), vejce, voda, petrželová nať, sůl. Může obsahovat stopy sezamu.
Brambory od pana Krůse jsou vypěstovány bez chemických hnojiv s použitím pouze organických. Brambory jsou uskladněny ve skvělých podmínkách a proto je možné je i během zimy zakoupit ve výborné kvalitě.